Don Facundo v roce 1862 způsobil převrat v lihovarnickém průmyslu. Položil základ pro veškerou budoucí rumovou produkci a inspiroval koktejlové průkopníky k vytvoření koktejlů.
Právě jste objevili perlu z Indického oceánu. Tenhle prémiový poklad nemusíte ale nikde lovit. The Pearl of Mauritius je nejjemnější výběr rumů, o který se postarali místní...
Zraje stejným způsobem jako jeho mladší 15cti letá verze, ale obsahuje rumy až 18 let staré. Má příjemné, elegantní a sofistikované aroma dřeva, praženého kakaa, vanilky a...
La Hechicera je jemný vyzrálý rum z oblasti jižní Kolumbie. Jedná se o směs rumů dvanácti až jednadvacetiletých, která zraje v sudech z bílého amerického dubu. Můžete tak...
Ron de Jeremy má unikátní design i pozadí svého vzniku. Komplexní aroma karamelizovaných ořechů s náznaky koření a příjemná sladkost s jemným a dlouhotrvajícím zakončením z něj...
Plantation 20th Anniversary je bez přehánění opravdový rumový klenot. V současnosti vážně neexistuje moc lahví, které by se těšily větší oblibě. A není se čemu divit. Mísí se v...
Dekadentní kombinace mexického třtinového destilátu a jemně praženého kakaa je odkazem na starou mayskou kulturu, která dala světu čokoládu. Kombinace třtinového a melasového...
Chamarel XO je míchaný rum, který je ze 70 % tvořen rumem z destilační kolony a ze 30 % dvojitě destilovaným rumem metodou "pot still". Tyto rumy poté zrály minimálně šest let v...
První zrání probíhá v tropických klimatech, odkud rumy pochází, a jde o velmi intenzivní proces. Následně se rum převází do Evropy, kde probíhá druhé zrání.
Jasná vůně a chuť čerstvého ovoce, práškového cukru, okurek, květů a přesto suchým středně plným tělem s dlouhým minerálním závěrem s mírným pepřem, sladkým krémem.